برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت

آیا از محتوی سایت رضایت دارید؟
بله
خير
نظری ندارم

AWT IMAGE ۱۳۹۶/۸/۲۷
راهنما برای بیماران مبتلا به سل

اعتیاد به رایانه

وب سایت مدیریت بحران استان گلستان
وب سایت مدیریت بحران استانداری گلستان
:: صفحه اصلی : شرکت کارکنان کلاله ای در استقبال از خادمین رضوی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۰ |
به مناسبت دهه کرامت  خدام حرم رضوی با حضور در شهر کلاله ، مورد استقبال شهروندان کلاله قرار گرفتند خادمان آستانه قدس رضوی با اجرای برنامه های فرهنگی مداحی و مرثیه سرایی فضای زیبا و دلنشین ایجاد کردند و دلها را به حرم امام رئوف علی بن موسی الرضا(ع)بردند.در این مراسم که به مناسبت دهه کرامت برگزار شده بود کارکنان شبکه و مرکز بهداشت شهرستان کلاله حضور داشتند.
برنامه جشن زیر سایه خورشید با استقبال مردم کلاله از میدان امام خمینی (ره) بسمت مصلی امیرالمومنین(ع)برنامه خاص جشن را اجرا کردند.
دفعات مشاهده: 134 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.058 seconds with 1080 queries by yektaweb 3503