برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت

آیا از محتوی سایت رضایت دارید؟
بله
خير
نظری ندارم

راهنما برای بیماران مبتلا به سل

اعتیاد به رایانه

وب سایت مدیریت بحران استان گلستان
وب سایت مدیریت بحران استانداری گلستان
:: صفحه اصلی : شرکت کارکنان کلاله ای در استقبال از خادمین رضوی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۰ |
به مناسبت دهه کرامت  خدام حرم رضوی با حضور در شهر کلاله ، مورد استقبال شهروندان کلاله قرار گرفتند خادمان آستانه قدس رضوی با اجرای برنامه های فرهنگی مداحی و مرثیه سرایی فضای زیبا و دلنشین ایجاد کردند و دلها را به حرم امام رئوف علی بن موسی الرضا(ع)بردند.در این مراسم که به مناسبت دهه کرامت برگزار شده بود کارکنان شبکه و مرکز بهداشت شهرستان کلاله حضور داشتند.
برنامه جشن زیر سایه خورشید با استقبال مردم کلاله از میدان امام خمینی (ره) بسمت مصلی امیرالمومنین(ع)برنامه خاص جشن را اجرا کردند.
دفعات مشاهده: 103 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 1078 queries by yektaweb 3463