خانه::

آخرین مطالب بخش
:: بازدید هیئت اعزامی وزارت بهداشت از زمین اهدایی بیمارستان شهرستان گالیکش
:: بازاریابی مراقبت میانسالی اداره آموزش و پرورش شهرستان گالیکش
:: برگزاری اولین کمیته علمی اجرایی سال 97 واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های گالیکش
:: برگزاری جلسه هماهنگی واحد پیشگیری و آزمایشگاه مرکزی گالیکش در جهت افزایش کیفیت ارائه خدمات و ارائه برنامه توسط این دو واحد
:: برگزاری گلگشت به مناسبت هفته سلامت جهت پرسنل شبکه بهداشت و درمان گالیکش
کدام زیر بخش را می پسندید؟
آموزش های بهداشتی
آموزش های فنی (مانند کامپیوتر و ..)
هیچکدام

طالب کدام نوع آموزش هستید؟
بهداشت روان
بهداشت و تنظیم خانواده
پیشگیری از بیماریها
آموزش های بهداشت محیط
آموزش داروها

طراحی سایت چگونه است؟
زیباست
بد نیست
قابل تحمل است
خوب نیست

:: بهداشت محیط : برگزاری جلسه آموزشی توجیهی جهت کاردانان وکارشناسان بهداشت حرفه ای بخشهای دولتی وصنایع در گالیکش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۵ |

جلسه آموزشی توجیهی  برای کاردانان وکارشناسان بهداشت حرفه ای بخشهای دولتی و خصوصی شهرستان گالیکش در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان گالیکش برگزار شد . در این جلسه سید مسلم حسینی،کارشناس بهداشت حرفه ای در زمینه کمیته حفاظت فنی وبهداشت کار واهداف ونقاط ضعف وقوت برنامه سخنانی را ایراد نمودند . سپس رشید ارتا کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای شهرستان ، آموزش هایی در زمینه ی ارگونومی و ایمنی وسلامت در جوشکاری وریخته گری ارائه دادند. در ادامه با حضور مدیر گروه سلامت کار مرکز بهداشت استان ، آقای مهندس میرزایی و کارشناس گروه اقای کلاگری در زمینه اهمیت ونقش مشاوران صنایع در پیشگیری از حوادث وبیماریهای محیط کار وهمچنین بازرسی منظم توسط بازرسان مرکز بهداشت توضیحاتی ارائه گردید ، جلسه با پرسش وپاسخ در موضوعات مربوطه به پایان رسید.
AWT IMAGE1
دفعات مشاهده: 234 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان - شهرستان گالیکش
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3647