خانه::

:: برگزاری مراسم جشن روز بهورز در شهرستان گالیکش
:: بررسی نتایج طرح کاسپین با حضور بهورزان شهرستان گالیکش
:: برگزاری کمیته هماهنگی نوجوانان بازمانده از تحصیل شهرستان گالیکش
:: بازدید فرماندار شهرستان گالیکش از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان به مناسبت روز پزشک
:: برگزاری کارگاه آموزشی پودمان دار تحت عنوان فرصت ها و تهدید های فضای مجازی با رویکرد پیشگیری و ارتقا سلامت جهت اعضای محترم بسیج جامعه پزشکی ش
کدام زیر بخش را می پسندید؟
آموزش های بهداشتی
آموزش های فنی (مانند کامپیوتر و ..)
هیچکدام

طالب کدام نوع آموزش هستید؟
بهداشت روان
بهداشت و تنظیم خانواده
پیشگیری از بیماریها
آموزش های بهداشت محیط
آموزش داروها

طراحی سایت چگونه است؟
زیباست
بد نیست
قابل تحمل است
خوب نیست

:: بهداشت خانواده : برگزاری جلسه بازاموزی جهت پزشکان،مراقبین سلامت،کارشناسان و کاردانان ناظر ماما و بهداشت خانواده شهرستان گالیکش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۳ |
پیرو مصوبه کمیته آموزش تیرماه و درراستای نیل به اهداف برنامه های واحد سلامت خانواده ، این واحد اقدام به برگزاری جلسه بازاموزی جهت پزشکان،مراقبین سلامت،کارشناسان و کاردانان ناظر ماما و بهداشت خانواده در محل سالن اجتماعات شهرستان نمود.
در این جلسه دکتر رحیم زاده مدیریت  محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان گالیکش ،در خصوص اهمیت و ضرورت توجه به مداخلات پیشگیری از بروز موارد قابل اجتناب مرگ و میر مادری و کودکان زیر 5 سال بعنوان اهداف توسعه سلامت کشوری اشاره نموده و از تیم سلامت اهتمام ویژه دراجرای پروسه ارجاع و پیگیری تا حصول نتیجه گروههای هدف پرخطر راخواستار شدند .
در ادامه باتوجه به ادغام برنامه پیشگیری از بیماری های غیر واگیردر برنامه ها و خدمات نوین سلامت ، سرکارخانم زینب فدایی مسئول واحد سلامت خانواده شهرستان بر ضرورت ارائه مراقبت های این گروه سنی با استفاده از بسته خدمات نوین سلامت تاکید نمود.و کارشناس سالمندان ستاد شهرستان به نکات کلیدی در ثبت مراقبتها "نحوه انجام تست تعادل،زمان انجام ان و نیز نحوه اندازه گیری دور ساق پا،قد سالمند..".اشاره نمودند.ایشان در ادامه مهمترین مکاتبات و دستورالعملهای برنامه باروری سالم از جمله سرفصلهای محتوای آموزشی سقط القایی،تخمدان پلی کیستیک و ناباروری،جدول گروه هدف برنامه باروری سالم...را تشریح نمودند.
در ادامه کارشناس برنامه کودکان شهرستان ، به تشریح اهداف برنامه عملیاتی در سال 96 و تحلیل شاخصها بصورت مقایسه ای با سال قبل پرداختند و با عنایت به پیش رو داشتن هفته شیرمادر(10-16 مرداد) حدود انتظارات خود را از مراکز بهداشتی تبیین نمودند.
کارشناس برنامه سلامت مادران شهرستان نیز  به ارائه  اهم مداخلات پره اکلامپسی و مصوبات کمیته مرگ مادر "78" پرداختند و خواستار اعلام موارد عوارض بارداری و زایمان از مراکزبهداشتی درمانی  به واحد سلامت خانواده شدند.
 AWT IMAGE1

دفعات مشاهده: 101 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان - شهرستان گالیکش
Persian site map - English site map - Created in 0.048 seconds with 981 queries by yektaweb 3461