برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت UniRSS
بخش های پاراکلینیکی::
آرشیو اخبار::
واحدهای اداری- پشتیبانی::
بهبود کیفیت و اعتباربخشی::
آموزش بیماران::
راهنمای مراجعین::
برنامه درمانگاه تخصصی

سامانه نظارت بر تعرفه

گاهنامه فرهنگی بیمارستان

آخرین مطالب بخش
:: برگزاری کمیته های شهریور و مهر ماه
:: برگزاری کمیته بهداشت محیط و حفاظت شغلی و دارو ودرمان و اورژانس
:: برگزاری کمیته بهداشت محیط و حفاظت شغلی
:: شهادت امام جواد(ع)
:: آیین نامه داخلی
:: آرشیو اخبار : برگزاری کمیته ساماندهی سامانه های بیمارستانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۷ |

سومین جلسه کمیته ساماندهی سامانه های وزارتی با حضور دکتر سعیدی ریاست بیمارستان در محل سالن آموزش بیمارستان برگزار شد. در این جلسه هر یک از مسئولین سامانه های بیمارستانی با ورود به سامانه مورد نظر ضمن شرح آخرین وضعیت ثبت در سامانه،مشکلات خود را نیز مطرح نمودند. همچنین در این جلسه موارد ثبت شده در سامانه با موارد ثبتی در HIS بیمارستان، مورد بررسی و صحت سنجی قرار گرفت. در ادامه جلسه دکتر سعیدی بر اهمیت بروز بودن سامانه ها تاکید نمودند. در پایان جلسه با اخذ مصوباتی جهت اجرا به پایان رسید.

دفعات مشاهده: 152 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

emamreza-hosp

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان بیمارستان سوانح سوختگی امام رضا(ع) خانببین

Persian site map - English site map - Created in 0.054 seconds with 979 queries by yektaweb 3505