:: درباره ما ::
ارتباط با ما::
گالری تصاویر::
فناوری اطلاعات دانشگاه::

:: اخبار : ایت الله شاهرودی از روال اجرای برنامه صیانت از خانواده در شهرستان کردکوی بازدید نمودند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۷ |

AWT IMAGEبا عنایت به برگزاری دوره اموزشی صیانت از خانواده در شهرستان کردکوی جهت زوجین در استانه ازدواج ، حضرت ایت الله شاهرودی نماینده محترم مجلس خبرگان از این کلاس بازدید نمودند. ایشان در ادامه در جلسه ای که جهت بیان مشکلات ، مزایا و دستاورد های  اجرای طرح صیانت از خانواده در شهرستان برگزار شد شرکت نمودند. در این جلسه که با حضور ریاست اداره بهزیستی ، نیروی انتظامی ، ریاست محترم دادگستری ، نماینده محترم فرمانداری شهرستان ، دو تن از محضر داران شهرستان برگزار گردید ضمن بررسی امار های مقایسه ای ازدواج و طلاق در سال های اخیر، در خصوص راهکار های ازدواج موفق و مداخلاتی در جهت اجرای هر چه بهتر طرح صیانت از خانواده در شهرستان کردکوی بحث و تبادل نظر صورت گرفت."

دفعات مشاهده: 66 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.054 seconds with 904 queries by yektaweb 3461