:: درباره ما ::
ارتباط با ما::
گالری تصاویر::
فناوری اطلاعات دانشگاه::

:: اخبار : دیدار اعضای بسیج جامعه پزشکی شهرستان کردکوی با روحانی برجسته جناب آقای حجت السلام لیاقتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۶ |

AWT IMAGEاعضای بسیج جامعه پزشکی شهرستان کردکوی با روحانی برجسته جناب آقای حجت السلام لیاقتی دیدار کرده و از ایشان غیادت به عمل آوردند . در این دیدار آقای دکتر صفایی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دکتر ملایی مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان و دکتر افراسیاب ریاست بیمارستان امیرالمومنین (ع) و چند تن از اعضای بسیج جامعه پزشکی شهرستان حضور داشتند .

دفعات مشاهده: 59 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.052 seconds with 904 queries by yektaweb 3461