وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

طرح تحول نظام سلامت

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟

اخبار برگزیده
:: اخبار شهرستان کردکوی : دیدار اعضای بسیج جامعه پزشکی شهرستان کردکوی با روحانی برجسته جناب آقای حجت السلام لیاقتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۶ |

AWT IMAGEاعضای بسیج جامعه پزشکی شهرستان کردکوی با روحانی برجسته جناب آقای حجت السلام لیاقتی دیدار کرده و از ایشان غیادت به عمل آوردند . در این دیدار آقای دکتر صفایی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دکتر ملایی مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان و دکتر افراسیاب ریاست بیمارستان امیرالمومنین (ع) و چند تن از اعضای بسیج جامعه پزشکی شهرستان حضور داشتند .

دفعات مشاهده: 17 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان