وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

طرح تحول نظام سلامت

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟

اخبار برگزیده
:: اخبار شهرستان کردکوی : اولین جلسه شورای بسیج جامعه پزشکی شهرستان کردکوی برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۶ |

AWT IMAGEجلسه شورای کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کردکوی با حضور مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان آقای دکتر ملایی و مدیریت شبکه بهداشت و درمان آقای دکتر صفایی و دیگر اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان کردکوی در روز شنبه مورخه 17/4/96 در محل مدیریت بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرستان کردکوی برگزار گردید . در این جلسه گزارش و عملکرد واحد های مختلف بسیج در شهرستان ارائه گردید و برنامه های سال جاری بررسی و نظرات ارائه شد تا در جلسه آتی برنامه ها به تصویب رسیده و جهت اجرا ابلاغ گردد .

دفعات مشاهده: 17 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان