وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

طرح تحول نظام سلامت

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟

اخبار برگزیده
:: اخبار : دور دوم بازرسی سلامت کار از معادن استان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۶ |

به منظور ساماندهی بازرسی از کارگاه های دارای درجه ریسک بالا و  پیرو بازرسی و نظارت دور اول از معادن سطح استان که در اردیبهشت ماه 96  توسط کارشناسان گروه سلامت کار معاونت بهداشتی گلستان انجام شد ه بود، دور دوم این بازرسی ها از 15 تیر ماه  با  بازرسی معادن شهرستان رامیان آغاز گردید و در تاریخ 22 تیرماه معادن شهرستان آزادشهر تحت نظارت و بازرسی قرار گرفت.

در نظر است علاوه بر بازرسی توسط بازرسان بهداشت حرفه ای شهرستان ها ، بازرسی و نظارت از کلیه معادن و کارگاه های ریسک بالای تحت پوشش استان در قالب برنامه پایش و نظارت ویژه استانی ، در طول سال تداوم داشته باشد. لازم به ذکر است در پایان هر بازرسی طی جلسه با مدیر و مسئولان معدن پیرامون نواقص بهداشتی و فنی مشاهده شده و همچنین راهکارها و نحوه رفع نواقص به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای ناشی از کار و سایر مخاطرات  تذکرات لازم داده شود. همچنین کما فی السابق نواقص مشاهده شده بصورت مکتوب و طی نامه اداری و در قالب اخطاریه به مدیران معادن ابلاغ خواهد شد.

دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان