وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

طرح تحول نظام سلامت

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟

اخبار برگزیده
:: اخبار : برگزاری کارگاه مانا ویژه پزشکان استان گلستان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۵ |

برگزاری کارگاه  مانا ویژه پزشکان استان گلستان

به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت گلستان ،کارگاه آموزشی "مانا" ، جهت تعدادی از پزشکان مراکز بهداشتی درمانی ، مسئولین واحد بهداشت خانواده و کارشناسان برنامه کودکان در مرکز استان گلستان به مدت 2 روز در نیمه دوم  تیر ماه برگزار گردید .

در این کارگاه ، برنامه های مرتبط اجرایی در سال 95 بر اساس بسته آموزشی مانا  بازنگری  گردید همچنین کلیه مباحث علمی مرتبط با بیماری های کودکان توسط 13 تن از پزشکان متخصص و فوق تخصص کودکان و نوزادان و اعضای محترم هیئت علمی طی دو روز به شکل تئوری وعملی بیان و به سوالات پزشکان عمومی مراکز بهداشتی درمانی پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 188 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان