وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

طرح تحول نظام سلامت

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟

اخبار برگزیده
:: اخبار : برنامه آموزش علوم پزشکی ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۵ |

در راستای برنامه طرح تحول ونو آوری در عرصه آموزش علوم پزشکی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد،مجموعه کارگاه های توانمندی اساتید ویژه اساتیدجدیدالورود ونیز با سابقه از 26 تیرماه لغایت 6 شهریوماه درروزهای دوشنبه هر هفته در مجموعه آموزش عالی فلسفی برگزار کند.

کارگاه ها با محوریت موضوعی شیوه های نوین ارزشیابی ،آموزش پاسخگو و عدالت محور،اخلاق پژوهش در آموزش،شیوه های نوین تدریس ،اعتبار بخشی موسسات و بیمارستان های آموزشی،آشنایی با آموزش الکترونیک و نحوی ایجاد محتوای آموزشی در سالن سخنرانی مجموعه آموزشی فلسفی برگزار می شود.

دفعات مشاهده: 123 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان