وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

طرح تحول نظام سلامت

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟

اخبار برگزیده
:: اخبار : جلسه منابع انسانی دانشگاه با هدف خدمات بهتر به ارباب رجوع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |

جلسه حوزه مدیریت منابع انسانی دانشگاه با هدف بحث و تبادل نظر در خصوص مشکلات و موانع موجود در راستای ارائه خدمات بهتر به ارباب رجوع برگزار شد

محمدنوذری مدیر منابع انسانی ضمن اعلام این خبر افزود: به منظور بررسی و رسیدگی به مسائل و مشکلات حوزه مدیریت منابع انسانی دانشگاه و پیگیری روند اجرای برنامه های این مدیریت در سال 96 جلسه ای با حضور  مسئولان واحدهای این حوزه در محل دفتر مدیریت منابع انسانی برگزار گردید.

در این جلسه ضمن تأکید نوذری مبنی بر پیگیری برنامه ها در چهارچوب برنامه عملیاتی دانشگاه، برنامه های آینده هر واحد ، مشکلات و موانع موجود و راه حل ها  توسط کارشناسان مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید اقدامات و پیگیری های لازم در خصوص اجرای برنامه های مطرح شده صورت پذیرد.

همچنین نوذری مدیر منابع انسانی دانشگاه، انجام پژوهش و طرحهای تحقیقاتی در راستای شناسایی و یافتن راه حلهای مناسب جهت حل مشکلات موجود را بعنوان یکی از اهم انتظارات خود از هر یک از واحد ها اعلام نمود.

دفعات مشاهده: 117 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان