وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

طرح تحول نظام سلامت

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟

اخبار برگزیده
:: اخبار : کمیته بهینه سازی مصرف انرژی در علی آباد کتول ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |

دومین جلسه کمیته بهره وری و بهینه سازی مصرف انرژی با حضور  معاون شبکه و اعضای کمیته در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان علی آباد کتول برگزار گردید.

در ابتدا معاون شبکه مطالبی را در راستای استفاده بهینه از منابع با توجه به محدودیتها و تنگناهای تامین منابع مورد نیاز و لزوم جلوگیری از مصارف غیرضروری بیان نمود.

وی اشاره نمودند,کاهش هزینه های اضافی, خود نوعی افزایش درآمد محسوب می شود و برای دستیابی به این هدف ,عزم  ,اراده  ,همکاری و مشارکت همه عوامل دخیل در فرآیندها را طلب می نماید.

در ادامه ,دبیر جلسه ضمن قرائت صورتجلسه پیشین ,نقطه نظرات و پیشنهادات خود را جهت اجرایی و عملیاتی نمودن اهداف کمیته بیان نمود.سپس هر یک از اعضاء نیز دیدگاهها  ,اقدامات و فعالیتهایی که می توان در این خصوص انجام داد را طرح نمودند.

دفعات مشاهده: 80 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان