:: درباره ما ::
ارتباط با ما::
گالری تصاویر::
فناوری اطلاعات دانشگاه::

:: اخبار : کمیته بررسی مرگ 30 تا 70 سال در شهرستان کردکوی برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۲ |

AWT IMAGEکمیته بررسی مرگ 30 تا 70 سال در شهرستان کردکوی  با حضور مدیریت شبکه بهداشت و درمان ، سرپرستان مراکز بهداشتی درمانی و سایر اعضا در سالن اموزش ستاد شهرستان کردکوی برگزار گردید.در این کمیته آمار و شاخص های مربوط به  مرگ های  70 –    30 سال شهرستان به تفکیک سن، جنس، شهری و روستایی و علت ها و علل شایع در شهرستان که با اطلاعات واحد آمار هماهنگ شده بود و هم چنین وضعیت امید به زندگی در ایران و مقایسه آن با سایر کشور ها در سال 95 بررسی گردیدو در حین ارائه مطالب تبادل و هم اندیشی در خصوص مطالب و شاخص های ارائه شده با همکاران نیز صورت گرفت.ثبت مرگ های گروه های سنی در پایان ماه در سامانه مربوطه ، اموزش و مراقبت گروه های هدف ،ثبت دقیق مشخصات افراد فوت شده و ... ازجمله مصوبات این کمیته بوده است.

دفعات مشاهده: 120 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.051 seconds with 906 queries by yektaweb 3503