:: درباره ما ::
ارتباط با ما::
گالری تصاویر::
فناوری اطلاعات دانشگاه::

:: اخبار : برگزاری کمیته شیر مادر در بیمارستان امیرا لمومنین کردکوی برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۲ |

کمیته شیر مادر در بیمارستان امیرا لمومنین کردکوی با حضور ریاست محترم بیمارستان ، جناب اقای دکتر زاوش افراسیاب ، رابط شیر مادر ، مسئولین بخش های نوزادان - جراحی - اورژانس - درمانگاه  و زایشگاه و مسئول سلامت خانواده و مسئول برنامه کودکان ستاد مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.

در این جلسه اقای دکتر افراسیاب دستیابی به حدود انتظار برنامه شیر مادر در بخ های مختلف بیمارستان را حائز اهمیت شمردند و خواستار همکاری و اهتمام تمامی همکاران در برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر شدند. در ادامه خانم حبیبی به بررسی شاخص های شیر مادر در بیمارستان پرداختند. سپس خانم پاتی ضمن قرائت  دستورالعمل جدید ارزیابی بیمارستان دوستدار کودک ، در خصوص گزارش روزانه مادران شیرده مشکلدار نیز نکاتی را متذکر شدند. سپس مسئولین بخش های مختلف به بیان توضیحاتی در خصوص همکاری در جهت دستیابی به اهداف برنامه شیر مادر در بیمارستان پرداختند.

دفعات مشاهده: 76 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 904 queries by yektaweb 3461