وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

طرح تحول نظام سلامت

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟

اخبار برگزیده
:: اخبار : کارگاه ادغام بیماری های غیر واگیر در خدمت نوین سلامت در کردکوی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |

AWT IMAGEکارگاه " ادغام بیماری های غیر واگیر در خدمت نوین سلامت سالمندان و میانسالان " جهت کلیه رده های پزشکان / مراقبین سلامت  و پزشکان در سالن اموزش ستاد شهرستان کردکوی برگزار گردید.

در این کارگاه اموزشی در خصوص خدمات نوین سلامت میانسالان و سالمندان ، اهداف برنامه غیر واگیر و تعهدات ملی ، خطر سنجی حوادث قلبی و عروقی ، غربالگری و تشخیص زود هنگام سرطان سیروکس و پستان و کولورکتال ، آشنایی با برنامه کشوری خدمات نوین سلامت و آزمایش های تشخیص سریع توضیحات کاملی ارائه گردید .

دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان