وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

طرح تحول نظام سلامت

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟

اخبار برگزیده
:: اخبار : کمیته بررسی مرگ 30 تا 70 سال درکردکوی برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |

AWT IMAGEکمیته بررسی مرگ 30 تا 70 سال در شهرستان کردکوی  با حضور مدیریت شبکه بهداشت و درمان ، سرپرستان مراکز بهداشتی درمانی و سایر اعضا در سالن اموزش ستاد شهرستان کردکوی برگزار گردید.

در این کمیته آمار و شاخص های مربوط به  مرگ های  70 –    30 سال شهرستان به تفکیک سن، جنس، شهری و روستایی و علت ها و علل شایع در شهرستان که با اطلاعات واحد آمار هماهنگ شده بود و هم چنین وضعیت امید به زندگی در ایران و مقایسه آن با سایر کشور ها در سال 95 بررسی گردید

در حین ارائه مطالب تبادل و هم اندیشی در خصوص مطالب و شاخص های ارائه شده با همکاران نیز صورت گرفت.

ثبت مرگ های گروه های سنی در پایان ماه در سامانه مربوطه ، اموزش و مراقبت گروه های هدف ،ثبت دقیق مشخصات افراد فوت شده و ... ازجمله مصوبات این کمیته بوده است.

دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان