برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه
ضعیف

:: واحد پیشگیر و مبارزه با بیماریها : کمیته التور در مرکز بهداشت شهرستان گمیشان برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۰ |

AWT IMAGE کمیته التور در مرکز بهداشت شهرستان گمیشان برگزار گردید

در پی شروع فصل گرما و احتمال بروز موارد بیماریهای اسهالی در منطقه و با هدف آمادگی هر چه بیشتر در برابر طغیان این گونه بیماریها، کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا (با اولویت التور) با حضور کلیه مسئولین واحدهای ستادی شهرستان درخرداد ماه 96، در محل دفتر سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان برگزار گردید. آگاه سازی همکاران در رابطه با وظایف ایشان در قبال پیشگیری از این بیماریها از اهداف اصلی این کمیته عنوان گردید.

بیماران التور به طور مشخص دچار اسهال آبکی حاد همراه با دهیدراتاسیون می شوند  و می توان آن ها را با مایع درمانی خوراکی و یا تزریقی به صورت موفق درمان کرد. آموزش مردم درباره استفاده از غذا و آب سالم و همچنین اهمیت شست و شوی دست ها و استفاده از توالت از بروز موارد جدید جلوگیری می کند.

دفعات مشاهده: 66 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.044 seconds with 952 queries by yektaweb 3433