برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه
ضعیف

:: واحد گسترش شبکه ها : جلسه پس از پایش مرکز خدمات جامع سلامت روستایی آرخ بزرگ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۳۰ |

جلسه پس از پایش مرکز خدمات جامع سلامت روستایی آرخ بزرگ با حضور رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان در محل مرکز آرخ بزرگ برگزار گردید. در این جلسه مشکلات و نواقص مشاهده شده در روز پایش توسط نیروهای پایشگر ستادی مطرح و جهت رفع آنها راهکارهایی پیشنهاد شده و مصوباتی به تصویب رسید.همچنین در این جلسه عملکرد نیروهای نظارتی و بهورزان مرکز آرخ بزرگ مورد نقد وبررسی قرار گرفت و جهت افزایش کیفیت پایشها تدابیری اندیشیده شد.

دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 952 queries by yektaweb 3433