برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه
ضعیف

:: واحد پیشگیر و مبارزه با بیماریها : کالیبراسیون فشارسنج، ترازو و قدسنج در مرکز بهداشت شهرستان گمیشان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۳۰ |

AWT IMAGE    کالیبراسیون فشارسنج، ترازو و قدسنج در مرکز بهداشت شهرستان گمیشان :

مقدار اندازه گیری شده و مقدار نشان داده شده و استانداردهای برخی از تجهیزات پس از مدتی کار کردن تغییر می کند که برای جبران این تغییرات طی دوره های مشخص از دستگاه تست کالیبراسیون گرفته می شود و اگر کالیبراسیون آن با مقدار استاندارد مغایرت داشته باشد رسیدگی شده تا قبل از استفاده مجدد از دستگاه آن را کالیبره کنند. استفاده از تجهیزاتی که کالیبره نباشد ممنوع می باشد. پرسنل بهداشتی هنگامی می توانند مسئولیت حرفه ای ارائه خدمات پزشکی و بهداشتی را با اطمینان بپذیرند که وسائل و تجهیزات پزشکی مورد استفاده دارای صحت و دقت لازم بوده باشند. در مرکز بهداشت شهرستان گمیشان نیز براساس برنامه عملیاتی واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها (بیماریهای غیرواگیر) با همکاری واحد گسترش شبکه، فشارسنج ها، ترازوها و قد سنج های کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، خانه ها و پایگاه های بهداشت شهرستان در طی نیمه دوم خرداد ماه 96 کالیبره شده و موارد مورد دار نیز مورد بررسی و تعمیر قرار گرفتند.

AWT IMAGE  AWT IMAGEAWT IMAGE   AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 286 بار   |   دفعات چاپ: 67 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3705