برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه

:: واحد گسترش شبکه ها : کمیته بهبربهار 96 گمیشان برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۹ |

AWT IMAGEجلسه هماهنگی برنامه پزشک خانواده مرکز بهداشت شهرستان گمیشان (کمیته بهبر) درمورخه96.3.25با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی ، ماماها و مسئولین واحدهای ستادی مرکز بهداشت در محل سالن کنفرانس  این شبکه برگزار شد .

دکتربهمن ایری سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان،در این جلسه ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت  حضرت علی (ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران به بیان حدود  انتظارات خود از کلیه همکاران ستادی و محیطی پرداخت .ضرورت ارائه خدمات و انجام وظائف بر اساس وظائف سازمانی درمراکزمحل خدمتی، رعایت قوانین و مقررات اداری ، ارائه منظم عملکرد ، اعلام آخرین وضعیت آمارها و شاخصها ، وقت شناسی و انجام بموقع وظائف محوله ، پاسخگویی بموقع به نامه ها  ، توجه بیشتر به ثبت اطلاعات در سامانه ناب، توجه به کیفیت انجام کارها  و  رعایت سلسله مراتب اداری از جمله مواردی بود که دکتر ایری به آن اشاره نمودند .

سپس آخرین بخشنامه های ابلاغی برنامه پزشک خانواده موردبحث وبررسی ودرادامه مسئولان واحدهای ستادی به ارائه گزارش و بیان حدود انتظارات خود از سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان پرداختند .

دفعات مشاهده: 153 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 954 queries by yektaweb 3503