برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه
ضعیف

:: واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس : پایش مشترک وارنیش تراپی نوآموزان گمیشانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۵ |

AWT IMAGEپایش وارنیش تراپی نوآموزان گمیشانی توسط مدیر شبکه و مسئولین واحدهای دهان و دندان و سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس

با عنایت به دریافت دستورالعمل انجام وارنیش  فلوراید تراپی نواموزان مراجعه کننده به پایگاه سنجش، پس از هماهنگی های انجام شده و تامین وارنیش فلوراید به تعداد نوآموزان شهرستان ، از استان، آموزش های لازم به مراقبین سلامت مستقر در پایگاه سنجش انجام گرفت . کیفیت ارائه این خدمت به گروه هدف ، توسط  مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان به همراه مسئولین واحد های دهان و دندان و جوانان، نوجوانان و مدارس مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. نحوه انجام مراقبت دهان و دندان ، رویش دندان شش و ثبت اطلاعات آن در سامانه ناب از سایر اجزای بررسی شده در این پایش بود.

دفعات مشاهده: 195 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 954 queries by yektaweb 3506