برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت UniRSS

تعرفه های بیمارستان

تعرفه بخش های ویژه

بیمه های طرف قرارداد
  1. خدمات بیمه درمانی ( کارمندی،روستایی، سایر اقشار، ایرانیان، سلامت، خویش فرما)
  2. کمیته امداد
  3. نیروهای مسلح
  4. بیمه ایران ( کارت طلایی،آتیه سازان)
  5. این بیمارستان با بیمه بانک صادرات ـ کشاوری ـ سپه و بیمه های تکمیلی قرارداد دارد. و مراجعین شهرنشین که تحت پوشش بیمه ای نیستند می توانند تحت پوشش بیمه سلامت همگانی قرارگرفته و خدمات را به صورت بیمه دریافت نمایند.

:: صفحه اصلی : برگزاری کرسی تلاوت در بیمارستان شهدا گنبد کاووس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۲ |

در این مراسم دو تن از قاریان محترم ممتاز کشوری آیاتی از کلام الله مجید را تلاوت نمودند و سپس ریاست محترم بیمارستان ضمن خیر مقدم گوئی به حضار در جلسه به تفسیر آیات پرداخت و پس از آن امام جماعت بیمارستان نیز در رابطه با ماه مبارک رمضان سخنان مبسوطی ایراد فرمودند ،دراین مراسم که حضورچشم گیرهمکاران رادر پی داشت پرچم مبارک و مطهر مرقد امام حسین (ع) بر روی دیدگان مدعوین گذاشته شد و از قاریان محترم و تعدادی از شرکت کنندگان به قید قرعه جوائزی اهدا گردید و مراسم همزمان با اقامه نماز ظهر و عصر به امامت حاج آقا اسماعیلی پایان یافت.

AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 106 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

shohada-hosp
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان