برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه
ضعیف

:: واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس : ازدید معاون فرماندار گمیشان ازروند سنجش نوآموزان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۲ |

AWT IMAGEبازدید معاون فرماندار از پایگاه سنجش نوآموزان شهرستان گمیشان

با عنایت به شروع به کار پایگاه سنجش نوآموزان  سال تحصیلی 96-97 در گمیشان، دکتر کمال غریبی معاون فرماندارشهرستان از این مرکز بازدید و بعد از تشریح فرایند انجام مراقبت نوآموزدر شهرستان توسط  دکتر ایری مدیر شبکه بهداشت ودرمان گمیشان، ازتلاش و همت پرسنل بهداشت در عرصه خدمت به مردم  تقدیر نموده این برنامه ها را از مزایای ارزشمند تحول بزرگ سلامت در کشور برشمرد.

لازم به ذکر است این پایگاه ، با حضور دومراقب سلامت و دوپزشک از 20 خرداد، کار خود را آغاز نمود و روزانه طبق هماهنگی های به عمل آمده با مدیر پایگاه سنجش شهرستان با مرکز بهداشت و آموزش و پرورش 40-42 نفر مراجعه کننده را مورد ارزیابی و معاینه پزشکی قرار میدهد.

در این مرکز علاوه بر سنجش قد ، وزن و  BMI ، نوآموز از لحاظ بیماریهای مختلف مثل هپاتیت سل، آسم ، پدیکولوزیس، و...مشکلات روان و تغذیه بررسی شده اطلاعات آن در سامانه الکترونیک ناب ثبت میشود.

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.046 seconds with 952 queries by yektaweb 3433