صفحه اصلی::
آرشیو مطالب::
ارتباط با ما::
لینک های مرتبط

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : برگزاری جلسه شورای اساتید مشاور دانشکده بهداشت در تاریخ 1395/09/24 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۳۰ |

AWT IMAGEجلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده بهداشت برگزارشد

جلسه شورای اساتیدمشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده بهداشت در نیمسال دوم تحصیلی 96-1395 روز چهارشنبه 1396/02/27 در محل دفتر ریاست محترم دانشکده و با حضور اعضا تشکیل گردید.

در این جلسه، گزارشی از وضعیت آموزشی دانشجویان توسط جناب آقای دکتر دادبان، استاد مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده ارائه گردید. همچنین مقرر گردید در مورد پرونده آموزشی تعدادی از دانشجویان که پیشرفت آموزشی داشته اند اقدام لازم برابر آیین نامه آموزشی توسط آموزش دانشکده صورت پذیرد.

دفعات مشاهده: 178 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.073 seconds with 939 queries by yektaweb 3503