صفحه اصلی::
آرشیو مطالب::
ارتباط با ما::
لینک های مرتبط

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده پیراپزشکی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۵ |

دومین جلسه شورای اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی در نیمسال دوم96-95 برگزار شد.

این جلسه درتاریخ 1396/02/24 در محل دفتر ریاست محترم دانشکده،با حضور دبیرستادشاهدوایثارگر، معاون آموزشی دانشکده و اساتیدمشاور دانشجویان شاهدوایثارگر تشکیل گردید.

در این جلسه، وضعیت آموزشی دانشجویان طی نیمسال دوم تحصیلی 96-95 دانشجویان بررسی  و مقرر گردید اقدامات و پیگیری های لازم در موارد مطرح شده، توسط اساتید مشاور محترم و آموزش دانشکده پیگیری گردد.

دفعات مشاهده: 179 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.073 seconds with 939 queries by yektaweb 3503