صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده پیراپزشکی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۵ |

دومین جلسه شورای اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی در نیمسال دوم96-95 برگزار شد.

این جلسه درتاریخ 1396/02/24 در محل دفتر ریاست محترم دانشکده،با حضور دبیرستادشاهدوایثارگر، معاون آموزشی دانشکده و اساتیدمشاور دانشجویان شاهدوایثارگر تشکیل گردید.

در این جلسه، وضعیت آموزشی دانشجویان طی نیمسال دوم تحصیلی 96-95 دانشجویان بررسی  و مقرر گردید اقدامات و پیگیری های لازم در موارد مطرح شده، توسط اساتید مشاور محترم و آموزش دانشکده پیگیری گردد.

دفعات مشاهده: 293 بار   |   دفعات چاپ: 61 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان