اخبار : کنفرانس علمی آشنایی با محیط سامانه پکس در دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۳۱ |

کنفرانس علمی آشنایی با محیط سامانه پکس تشخیصی OSIRIX با امتیاز بازآموزی در تاریخ سوم خرداد ماه سال 96 برگزار خواهد شد.

مهندس محسن منصوری سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گلستان از  دریافت مجوز باز آموزی  برای برگزاری کنفرانس علمی آشنایی با محیط سامانه پکس (سامانه ذخیره, انتقال و آرشیو تصاویر پزشکی), در تاریخ سوم خرداد ماه در محل بیمارستان شهید صیاد شیرازی,  خبر داد .

وی اظهار داشت:  بعد از راه اندازی سامانه PACS تشخیصی OSIRIX در 5 مرکز استان, مدیریت آمار و فناوری اطلاعات با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه, جهت ارتقاء مهارت اعضاء محترم هیات علمی, پزشکان عمومی و متخصصین و کارشناسان بخشهای تشخیصی بیمارستانها, در بکارگیری از این سامانه , برای دریافت مجوز امتیاز بازآموزی  اقدام نمودند.

این سمینار در ساعت 8 صبح روز سوم خرداد ماه، در سالن آمفی تأتر بیمارستان شهید صیاد شیرازی برگزار خواهد شد.

از علاقمندان دعوت میشود برای ثبت نام و شرکت در این برنامه به سایت آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گلستان به آدرس www.ircme.ir مراجعه فرمایند.

دفعات مشاهده: 768 بار   |   دفعات چاپ: 99 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2302 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 62 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 3684520 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 28779 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق