صفحه اصلی::
آرشیو مطالب::
ارتباط با ما::
لینک های مرتبط

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : سومین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۴ |

AWT IMAGEجلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی  در تاریخ 23 اردیبهشت 1396 برگزار گردید.

این جلسه در ساعت 11:30 روز شنبه مورخ 1396/02/23 در دانشکده دندانپزشکی با موضوع بررسی آخرین وضعیت آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد.

این جلسه با حضور آقای مسلم حسام دبیرستاد شاهدوایثارگر دانشگاه، آقای دکتر امین مهدوی اصل معاون آموزشی دانشکده و استادمشاور، خانم دکتر هاله ذکایی استاد مشاور و آقای حسینعلی اسلانی کتولی کارشناس مسئول ستاد اموردانشجویان شاهد و ایثارگر و خانم مهدیس عادل کارشناس آموزش دانشکده برگزار گردید.

دراین جلسه گزارشی از آخرین وضعیت آموزشی دانشجویان و اقدامات اساتید مشاور محترم ارائه و همچنین برنامه ریزی و ارائه مشاوره های لازم برای پیشرفت تحصیلی بیش از پیش دانشجویان شاهدوایثارگر مطرح گردید.

دفعات مشاهده: 190 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.085 seconds with 939 queries by yektaweb 3503