اخبار : برگزاری جلسه پس ازپایش کار گروه اقتصاد سلامت درخصوص اسناد پزشکی و ساماندهی سامانه های وزارتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۰ |

جلسه پس ازپایش کار گروه اقتصاد سلامت درخصوص اسناد پزشکی و ساماندهی سامانه های وزارتی (سپاس، Hse، سجاد، سوختگی و ...) با حضور آقای دکتر آقاپور مدیرمحترم تشکیلات، آموزش و بودجه برنامه ای دانشگاه و آقای ایری سرپرست محترم اداره اعتبار بخشی و صدور پروانه ها و مسئول مواد درمان دانشگاه و کارشناسان مرتبط حوزه های ستادی  (معاونت های توسعه و درمان) با مدیران محترم بیمارستانهای مطهری گنبد و امیرالمومنین(ع) کردکوی با هدف ارتقاء و بهبود ارائه خدمات، اجرای درست فرآیند و ارائه خدمات مناسب در جهت جلوگیری از هدررفتن منابع دانشگاه درمحل دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع برگزار شد.
در ابتدای جلسه مدیران بیمارستانهای فوق الذکر اقدامات انجام شده بعد از پایش را ارائه نمودند. در ادامه مشکلات موجود مطرح  و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در پایان مقرر گردید طی نامه ای اقدامات انجام شده و مشکلات به معاونت های درمان و توسعه ارسال تا اقدامات بعدی بعمل آید.

دفعات مشاهده: 474 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

Designed & Developed by : Golestan University of Medical Sciences