صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده پرستاری و مامایی برگزارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۲ |

جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده پرستاری و مامایی  برگزار شد

جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده پرستاری و مامایی  روز دوشنبه 1396/02/11 در دفتر ریاست محترم دانشکده و با حضور رییس دانشکده، مدیر ستادشاهدوایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده، اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر و مسئول آموزش دانشکده برگزار گردید. در این جلسه وضعیت آموزشی تمامی دانشجویان تحت پوشش توسط اساتیدمشاور محترم بررسی  و در موارد موردنیاز به اقدام و پیگیری از سوی دانشکده و ستادشاهدوایثارگر، به تصویب رسید.

دفعات مشاهده: 295 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3658