برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
پایگاه اطلاع رسانی رهبری

وب سایت صالحین

زیربخش‌های پایگاه
:: اخبار : همایش روشنگری و بصیرت افزایی با عنوان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۳ |

نشست روشنگری و بصیرت افزایی با موضوع حماسه حضور

نشست روشنگری و بصیرت افزایی با عنوان" حماسه حضور " در دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد. در این نشست حجت الاسلام والمسلمین قاسمی سخنران وتحلیل گر کشوری، مشارکت مردم درهر نظامی را مایه مشروعیت و مقبولیت آن توصیف کردو گفت: مردم با حضور در پای صندوق های رای و انتخاب اصلح مشت محکمی بردهان بدخواهان نظام خواهند زد.

وی شرکت در انتخابات را یک تکلیف و وظیفه دینی عنوان کرد و افزود: دشمنان به این نتیجه رسیده اند که با نبرد نمیتواند  بر انقلاب چیره شوند برای همین سعی میکنند با دسترسی به اهداف راهبردی به اهداف پلیدخود برسند.

وی به نعمت امنیت که درکشورحاکم است اشاره کردوافزود دو نعمت امنیت و سلامتی تا زمانی که برقرار است قدرش را نمی دانیم.

وی تاکیدکرد:شرکت در انتخابات هم حق است و هم تکلیف.

همچنین در این مراسم مداح اهل بیت با توجه به اعیاد شعبانیه به مولودی خوانی و مدح اهل بیت عصمت و طهارت پرداخت.

قابل ذکر است این نشست در تالار اجتماعات دکتر بسکی سازمان مرکزی دانشگاه در تاریخ 13 اردیبهشت ماه و همراه با جشن اعیاد شعبانیه، به میزبانی بسیج جامعه پزشکی با حضور جمعی از مدیران و کارکنان بسیجی در سطح واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 105 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کانون بسیج شهید کاویانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.047 seconds with 954 queries by yektaweb 3430