اخبار : برگزاری جلسه بررسی مشکلات همکاران خدمات حوزه معاونت توسعه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۲ |

برگزاری جلسه بررسی مشکلات همکاران خدمات حوزه معاونت توسعه

در ادامه همکاران شرکت کننده مشکلات خود را بیان داشته که پاسخ لازم ارائه گردید.به مناسبت بزرگداشت روز جهانی کارگر 11 اردیبهشت (1 may) جلسه ای با حضور همکاران خدمات حوزه ی معاونت توسعه با شرکت آقای دلاوری مدیر خدمات پشتیبانی و امور رفاهی، آقای نوذری مدیر منابع انسانی و آقای مقدمی مسئول هماهنگی دفتر معاونت توسعه تشکیل گردید. در ابتدا آقای دلاوری با آرزوی توفیق، این روز را گرامی داشته و به همکاران تبریک عرض نمودند و نسبت به برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت حفظ سلامت و وظایف محمله مطالبی را بیان داشته اند. همچنین آقای نوذری مدیر منابع انسانی نیز این روز را به همکاران تبریک گفتند و از زحمات آنها تشکر کردند. در ادامه همکاران شرکت کننده مشکلات خود را بیان داشته که پاسخ لازم ارائه گردید.

دفعات مشاهده: 457 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

Designed & Developed by : Golestan University of Medical Sciences