برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
معاونت توسعه مدیریت و منابع::
مدیریت سرمایه انسانی::
مدیریت امور مالی::
مدیریت تشکیلات ، آموزش
و بودجه برنامه‌ای
مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی::
مدیریت‌منابع‌فیزیکی‌
و‌ نظارت‌‌بر طرح‌های‌عمرانی
پرسشهای متداول::
اخبار::
برنامه عملیاتی سال 1395::

:: اخبار : برگزاری جلسه بررسی مشکلات همکاران خدمات حوزه معاونت توسعه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۲ |

برگزاری جلسه بررسی مشکلات همکاران خدمات حوزه معاونت توسعه

در ادامه همکاران شرکت کننده مشکلات خود را بیان داشته که پاسخ لازم ارائه گردید.به مناسبت بزرگداشت روز جهانی کارگر 11 اردیبهشت (1 may) جلسه ای با حضور همکاران خدمات حوزه ی معاونت توسعه با شرکت آقای دلاوری مدیر خدمات پشتیبانی و امور رفاهی، آقای نوذری مدیر منابع انسانی و آقای مقدمی مسئول هماهنگی دفتر معاونت توسعه تشکیل گردید. در ابتدا آقای دلاوری با آرزوی توفیق، این روز را گرامی داشته و به همکاران تبریک عرض نمودند و نسبت به برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت حفظ سلامت و وظایف محمله مطالبی را بیان داشته اند. همچنین آقای نوذری مدیر منابع انسانی نیز این روز را به همکاران تبریک گفتند و از زحمات آنها تشکر کردند. در ادامه همکاران شرکت کننده مشکلات خود را بیان داشته که پاسخ لازم ارائه گردید.

دفعات مشاهده: 401 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Administration & Finance deputy
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.052 seconds with 1025 queries by yektaweb 3423