سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس : جلسه برون بخشی هماهنگی برنامه های مشترک هفته جوان 96در گمیشان

| تاریخ ارسال: 1396/2/12 |

AWT IMAGEجلسه برون بخشی هماهنگی برنامه های مشترک هفته جوان 96 مرکز بهداشت شهرستان گمیشان با دانشگاه آزاد و اداره ورزش و جوانان  برگزار شد.

به منظور اجرای هرچه بهتر برنامه های هفته جوان، مرکز بهداشت شهرستان گمیشان، با اداره ورزش و جوانان و دانشگاه ازاد نشست مشترک داشت.

در این نشست ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه های مشترک اجرایی در شهرستان، برگزاری جلسات آموزشی با موضوعات اعتیاد، پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی رفتار های پرخطر و...برپایی ایستگاه سلامت و نمایشگاه سلامت جوانان، معاینات غربالگری جوانان و دانشجویان، توزیع ویتامین D تبلیغ و اطلاع رسانی سایت جوان سالم و اپلیکیشن سلامت جوانان، برگزاری مراسم پیاده روی ، توزیع کتابهای پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی و ازدواج +18 و cd های مربوط به ازدواج و پمفلت و تراکت و پوستربرنامه های مختلف بین جوانان، مسابقات فرهنگی و ورزشی جوانان، دیدار جوانان با امام جمعه و فرماندار شهرستان از مصوبات این نشست بود.

دفعات مشاهده: 353 بار   |   دفعات چاپ: 103 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه بهداشت و درمان گمیشان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق