وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : سخنرانی سرپرست شبکه بهداشت مراوه تپه درنمازجمعه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱ |

دراولین روزازهفته سلامت سال96 دکتر دوجی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان درنمازجمعه شهر مراوه تپه سخنرانی نمودند.

وی باتشریح شعارامسال هفته سلامت با عنوان ((زندگی سالم با نشاط وامید))وشعارسالروزجهانی بهداشت باعنوان ((بیادرموردافسردگی حرف بزنیم ))عنوان نمودند ،امسال نیزبرنامه های متنوعی جهت گرامیداشت این هفته ازجمله  نمایشگاه هفته سلامت ،استقرار اتوبوس دندانپزشکی ،همایش سفیران سلامت خانواروپیاده روی همگانی پیش بینی شده است .

وی درادامه به بیان موفقیت های طرح تحول سلامت درکاهش هزینه های خانواروارتقای سلامت پرداخته وازبرنامه های آینده این حوزه درشهرستان مراوه تپه ازجمله آغازبه کاراحداث بیمارستان 64تختخوابی و3مرکز خدمات جامع سلامت درمراوه تپه ،گلیداغ وعرب قره حاجی ذکر کردند.

دفعات مشاهده: 145 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان