وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : روز نخست هفته سلامت در گنبد کاووس روز پر باری بود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱ |

روز نخست هفته سلامت در شهرستان گنبد کاووس روز پر باری بود.

علی رغم تعطیلی روز جمعه ، دست اندر کاران هفته سلامت در گنبدتعطیل نبوده و از اول صبح برنامه های متنوعی برای گرامیداشت این هفته ترتیب دادند.

پیاده روی همگانی شهروندان ، سخنرانی در مصلی های نماز جمعه شهرستان و استقرار ایستگاههای اطلاع رسانی سلامت در مصلی ها و شروع مسابقات والیبال هفته سلامت در بخش داشلی برون شهرستان گنبد کاووس از جمله برنامه های روز اول هفته سلامت بود.

دکتر رضا صابری مشاور رییس دانشگاه و رییس شبکه بهداشت گنبد در مصلی اهل سنت و دکتر صداقت معاون فنی مرکز بهداشت استان گلستان درمصلی امام جعفر صادق شهرستان حضور یافته و ضمن سخنرانی ، پیامهای بهداشتی را به اطلاع نمازگزاران جمعه رساندند.

پیش و پس از اقامه نماز جمعه نیز ایستگاههای اطلاع رسانی سلامت در مقابل مصلی های اهل سنت و تشیع دایر گردید و اطلاعات ضروری بهداشتی را به صورت پمفلت در اختیار علاقمندان گذاردند.

امروز همچنین با همکاری تیم سلامت مرکز بهداشتی درمانی داشلی برون ، سری مسابقات والیبال گرامیداشت هفته سلامت با مشارکت 12 تیم در روستای شوردگیش از توابع بخش داشلی برون شهرستان گنبد کاووس آغاز گردید.

دفعات مشاهده: 152 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان