وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : رایزنی های دکترفاضل رییس دانشگاه درمسکو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۳۱ |

رایزنی های دکترفاضل رییس دانشگاه درمسکو

دراین ملاقات علاوه برملاقات کلی درسطح وزارتخانه های دو کشور دکترفاضل  رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم با اشاره به ظرفیت ها و امکانات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ودرمانی گلستان، آمادگی این دانشگاه را برای همکاری با دانشگاه واورژانس مسکوو گسترش توریسم سلامت بین دو کشورابراز داشت.
دکترفاضل از تبادل و انتقال تجربیات، برگزاری کنفرانس ها و سمینارهای علمی و آموزشی و اجرای طرح های پزشکی و درمانی مشترک به عنوان محورهای همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی گلستان و دانشگاه پزشکی مسکو یاد کرد که مورد استقبال طرف روسی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 423 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان