وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : پیام تبریک دکتر فاضل به مناسبت روز آزمایشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۳۰ |

پیام تبریک دکتر فاضل به مناسبت روز آزمایشگاه

دکترفاضل رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان روز آزمایشگاه را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت .

متن پیام به شرح ذیل می باشد :

بسمه تعالی

فرارسیدن 30 فروردین ماه سالروز میلاد حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه را به همه همکاران ارجمند و دست‌اندرکاران عرصه علوم آزمایشگاهی تبریک عرض می‌کنم.

روزآزمایشگاه، فرصت مغتنمی است تا از  تلاش و کوشش سفیدپوشان این عرصه و راهگشایان تشخیص و درمان بیماران تقدیر و تشکر به عمل آید.

شما جامعه بزرگ آزمایشگاهیان ،دیده بان عرصه های سلامت هستید که با ایجاد امکان تشخیص به موقع بیماری ها افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماریها را از آن خود نموده و با فداکاری ، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای سلامت جامعه گذاشته اید و به یقین نقش همکاران  عزیز علوم آزمایشگاهی در ارتقای سلامت جامعه ، بیبدیل و شایسته قدردانی است.

اینجانب ضمن تبریک مجدد این روز ، برای شما تلاشگران گرانقدر از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون مسئلت می نمایم.

دفعات مشاهده: 303 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان