وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : دیدار در راستای گرامیداشت هفته سلامت درگنبد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۳۰ |

دیدار در راستای گرامیداشت هفته سلامت

معاون مدیر کل و مدیر  آموزش و پرورش شهرستان گنبد با مشاور رییس دانشگاه و مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان دیدار کردند.

در این دیدار در خصوص گرامیداشت هفته سلامت و  بزرگداشت هفته معلم بحث و تبادل نظر گردید.

رزاقی نیز از آمادگی آموزش و پرورش شهرستان در ایام هفته سلامت جهت مشارکت در برنامه های شبکه بهداشت و درمان سخن گفت.

در پایان مقرر گردید تفاهم نامه همکاری جهت مشارکت بیشتر در اجرایی نمودن اهداف مورد نظر بین دو سازمان  در اردیبهشت ماه منعقد گردد.

دفعات مشاهده: 154 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان