وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : جلسه کارگروه شورای سلامت وامنیت غذایی گرگان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۳۰ |

اولین جلسه شورای سلامت وامنیت غذایی شهرستان گرگان با دستوربررسی عملکرد کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در سال 1395و فعالیتهای هفته سلامت در سال جدید  در محل فرمانداری شهرستان گرگان برگزار شد.

این جلسه دشتیان معاون فرماندار ضمن گرامیداشت  هفته سلامت اذعان داشت با توجه به شعار امسال باید اهداف تمامی ادارات ارتقاء سطح شادی و نشاط شهروندان باشد.

مزیدی رییس مرکزبهداشت با عنوان شعار امسال با نام زندگی سالم،با،نشاط و امید،تاکید کرد که همه سازمان ها و ادارات دولتی غیردولتی باید دست به دست هم داده تا بتوانیم گامی موثر در ارتقاء سطح سواد سلامت مردم برداشت.

در ادامه این جلسه ، شهاب الدین  از دبیرخانه ستاد هفته سلامت، ریزبرنامه ها و فعالیت های این هفته را همواره با انتظار از ادارات و فعالیتهای ادارات و سازرمانهایی که قرار می باشد در نمایشگاه غرفه داشته باشند  ارائه کرد.

همچنین مقرر شد تمامی ادارات و سازمانها مر بوطه  در جهت  اجرای هر چه بهتربرنامه های هفته سلامت همکاری لازم را داشته با شند.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان