برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت UniRSS

دانشگاه علوم پزشکی گلستان

اطلاع رسانی پایگاه سامانه 1690
اطلاع رسانی پایگاه مدیریت بحران

:: اخبار و مناسبت ها : مدیر حراست دانشگاه از بیمارستان شهدای بندرگز بازدید کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۵ |

در ادامه بازدید های دوره ای مدیران ارشد دانشگاه از مراکز درمانی در ایام نوروز دکتر رستمانی مدیر حراست دانشگاه از بیمارستان شهدای بندرگز بازدید وضمن خسته نباشید و تبریک سال نو از نزدیک نحوه خدمت رسانی به مردم شریف منطقه ومسافرین عزیز را بررسی کرد.

دفعات مشاهده: 177 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

shohadabr-hosp
تمامی حقوق برای بیمارستان شهداء شهرستان بندرگز محفوظ میباشد. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است . مدیریت و طراحی وب سایت : واحد فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان بندرگز،با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان .
Persian site map - English site map - Created in 0.046 seconds with 1036 queries by yektaweb 3461