برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت UniRSS

دانشگاه علوم پزشکی گلستان

اطلاع رسانی پایگاه سامانه 1690
اطلاع رسانی پایگاه مدیریت بحران

:: اخبار و مناسبت ها : معاون تحقیقات دانشگاه از بیمارستان شهدای بندرگز بازدید کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۵ |

در راستای برنامه تسهیلات سفرهای نوروزی، دکتر تازیکه معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه و هیئت همراه از بیمارستان شهدای بندرگز بازدید کردند.

دکتر تازیکه در این بازدید ارائه خدمات مطلوب و رسیدگی به امور بیماران را از مهمترین وظایف کارکنان خدوم دانشگاه عنوان کرد و بر لزوم آماده باش پرسنل تا پایان برنامه تاکید کرد.

وی همچنین با حضور در بخش های مختلف ضمن خسته نباشید به همکاران ،نحوه ارایه خدمت به بیماران را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

دفعات مشاهده: 156 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

shohadabr-hosp
تمامی حقوق برای بیمارستان شهداء شهرستان بندرگز محفوظ میباشد. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است . مدیریت و طراحی وب سایت : واحد فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان بندرگز،با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان .
Persian site map - English site map - Created in 0.047 seconds with 1036 queries by yektaweb 3461