مهندس قره خانی مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان علی آباد کتول گفت :
بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت علی آباد کتول در برنامه سلامت نوروزی دراسفند ماه 95 بالغ بر 1340مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی و منابع و مخازن آب شرب بعمل آوردند
برابر دستورالعمل کشوری برنامه سلامت نوروزی از ابتدای اسفندماه لغایت 15 فروردین ماه با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط از 8 صبح تا 8 شب در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل در شهرستان علی اباد کتول وبعد از ساعت مورد نظر بصورت آنکال با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و مواد غذایی اجرا می گردد .
عملکرد واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان علی آباد کتول درماه اسفند برنامه سلامت نوروزی 95-96 :
بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ................................................................................. 951
بازدید از اماکن عمومی ....................................................................................................... 358
تعداد بازدید از منابع و مخازن آب شرب شهرستان ...................................................................... 97
تعداد صدور کارت بهداشت .................................................................................................. 319
تعداد متصدیان متخلف معرفی شده به مراجع قضایی ................................................................. 14
تعداد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک به فساد ................................................................... 31
تعداد نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی .............................................................................. 69
تعداتعداد کلرسنجی به عمل آمده از آب شرب ................................................................................382
تعداد کلرسنجی های با نتیجه مطلوب ...................................................................................... 368
مقدار مواد غذایی فاسد معدوم شده (کیلوگرم) ......................................................................... 550
تعداد موارد برخورد با فروشندگان دوره گرد .............................................................................. 5
تعداد موارد نظارتی و بازدید مشترک با سازمانها و دستگاه های درگیر.............................................. 8
تعداد جلسات هماهنگی و برنامه ریزی ....................................................................................... 6
تعداد جلسات آموزشی تشکیل شده برای صنوف ........................................................................... 6
تعداد جلسات آموزشی تشکیل شده برای بازرسان بهداشت محیط .................................................. 3
تعداد موارد رسیدگی به شکایات مردمی ............................................................................... 5