وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : معاون تحقیقات دانشگاه از بیمارستان شهدای بندرگز بازدید کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۹ |

در راستای برنامه تسهیلات سفرهای نوروزی، دکتر تازیکه معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه و هیئت همراه از بیمارستان شهدای بندرگز بازدید کردند.

دکتر تازیکه در این بازدید ارائه خدمات مطلوب و رسیدگی به امور بیماران را از مهمترین وظایف کارکنان خدوم دانشگاه عنوان کرد و بر لزوم آماده باش پرسنل تا پایان برنامه تاکید کرد.

وی همچنین با حضور در بخش های مختلف ضمن خسته نباشید به همکاران ،نحوه ارایه خدمت به بیماران را از نزدیک مورد بررسی قرار داد

دفعات مشاهده: 119 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان