اخبار : قدردانی خبرنگاران از دکتر فاضل ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۸ |

قدردانی خبرنگاران از دکتر فاضل ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان

به نقل از شیرزاد خبرنگار محترم روزنامه جمهوری اسلامی جمعی از خبرنگاران استان که از خدمات دندانپزشکی در کلنیک ویژه تخصصی دندانپزشکی گرگان بهره مند شدند در تماس تلفنی با روزنامه جمهوری اسلامی در گرگان از اقدام شایسته دکتر فاضل ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان  گلستان در این راستا تقدیر و تشکر نمودندوعنوان کردند که خستگی یکسال تلاش خبری خود در عرصه بهداشت و درمان را با این اقدام ارزشمند از وی بعنوان عیدی سال جدید دریافت نمودند.

با مساعدت  دکتر فاضل ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان  گلستان ، اصحاب رسانه دارای کارت عضویت خانه مطبوعات استان بصورت رایگان ، از ارایه خدمات دندانپزشکی شامل (کشیدن دندان، پر کردن، جرم گیری یک سطحی و دو سطحی)  بهره مند شدند، از اینرو جمعی از خبرنگاران  از این اقدام بی نظیر و در خور شایسته دکتر فاضل تقدیر و برایشان آرزوی صحت و سلامتی  نمودند. امیدواریم این اقدام ارزشمند دکتر فاضل ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان  گلستان را دیگر مدیران استانی و شهرستانی برای خبرنگارانی که یکسال در تمامی جلسات و طرح  و دعوت ها  و همایش ها و سمینارهاو... حاضر هستند و اطلاع رسانی بموقع و دلسوزانه انجام می دهند به نحو شایسته ای مورد تقدیر قرار گیرند.

در اینجا ضرورت دارد به مصداق ( من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق)  از پزشکان و کادر مجرب کلنیک ویژه تخصصی دندانپزشکی گرگان بخصوص سرکار خانم دکتر نازنین مرتضوی،سرکار خانم دکتر آیدا میرزایی و سرکار خانم دکتر مایسا ملاحی و نیز دکتر حسین قانع پور  و دیگر پزشکان مجرب که با اخلاق خوب و رویی گشاده و همچنین پرسنل پذیرش همکاران خبرنگار  ما رو ویزیت نمودند،  هم خدا قوت و تشکر نماییم.

گفتنی است در نشست اخیر  هیات مدیره خانه مطبوعات استان با دکتر فاضل ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان وی با درخواست این تشکل مبنی بر ارایه خدمات دندانپزشکی و درمانی تخصصی رایگان به اعضای خانه مطبوعات استان گلستان دارای کارت عضویت موافقت نمود که خدمات دندانپزشکی شامل (کشیدن دندان، پر کردن، جرم گیری یک سطحی و دو سطحی)   از ۱۶  الی ۲۳ اسفندماه جاری بصورت رایگان در مرکز دندانپزشکی گرگان و گنبد ارایه شود.

دفعات مشاهده: 280 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1547 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 67 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 20822312 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 22913 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق