برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
مدیریت
مراکز بهداشتی ودرمانی
زیربخش‌های پایگاه
آیا از محتوای سایت رضایت دارید؟
بله
خیر
نظری ندارم

:: شبکه بهداشت و درمان آزادشهر : پلمپ ٣ واحد صنفی متخلف در شهرستان آزادشهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۳ |

در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی؛ تشدید کنترل و نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذائی و در پی بازدید کارشناسان واحد بهداشت محیط، 3 واحد صنفی غیر بهداشتی در شهرستان آزادشهر پلمپ شد.

دکتر گلزاری مدیر شبکه و مرکز بهداشت آزادشهر گفت: این واحدهای صنفی؛ به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بهداشتی و توجه نداشتن به تذکر و اخطاریه های بهداشتی تعطیل شدند.

طرح سلامت نوروزی  که از اول اسفند ماه سال 95 لغایت 15 فروردین ماه سال 96 با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط شهرستان و از ساعت 8 صبح تا 10 شب در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل اجرا میگردد با هدف حفظ و بهبود سطح سلامت عموم جامعه و پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای واگیر و غیرواگیر منتقله از آب و غذا صورت میگیرد.

شهروندان میتوانند با شماره تلفن 01735721605  مشکلات و انتقادات و پیشنهادها  و گزارشات واصله   در شهرستان آزادشهر را با بازرسین بهداشت محیط میان بگذارند.

azadshahr
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.052 seconds with 937 queries by yektaweb 3463