صفحه اصلی : مراسم معارفه مدیر شبکه و بهداشت درمان کلاله برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۹ |

مراسم تکریم و معارفه مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله با حضور دکتر محمدرضا هنرور معاون بهداشتی دانشگاه ،دکتر صابری مشاور رئیس دانشگاه و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گنبد ،شیرزاد معاون فرماندار شهرستان ، رئیس مرکز بهداشت و رئیس بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) و تعدادی از مسئولین واحدهای ستادی شبکه و مرکز بهداشت و بیمارستان شهرستان کلاله در سالن اجتماعات فرمانداری کلاله برگزار شد.

دکتر محمدرضا هنرور در جلسه تودیع و معارفه مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله با اعلام این خبر گفت: با ساخت مراکز و خانه های بهداشت در شهرستان کلاله باید در نظر داشت کلاله به جایگاهی رسیده که می توان در راستای ارتقاءکیفیت کار بکند و نظام ارجاع باید کاملاً فعال شود و درصد کمی از مردم باید به بیمارستان ارجاع شود همه شرایط فراهم است تا مردم کارشان به  بیمارستان نکشد .

دکتر هنرور گفت: انتظار می رود که ما برای مردم کارکنیم باید نهایت تلاش خود را بکنیم تا سیستم بهداشت و درمان را در راستای ارتقاء سلامت مردم منطقه پیش ببریم.

وی افزود: مجمع خیرین شهرستان کلاله یکی از بهترین خیرین سلامت استان هستند و نیز کلاله یک الگوی سلامت باشد در استان گلستان.

معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان در ادامه با تشکر از دکتر علیرضا ممشلی مدیر قبلی ، دکتر مهیار کلوی را بعنوان مدیرجدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله معرفی کرد.

معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان گلستان در کلاله اعلام کرد : تمامی خانه های بهداشت شهرستان کلاله ملکی شدند.

دکتر علیرضا ممشلی مدیر اسبق شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله هم در این جلسه اظهار داشت : با همکاری نزدیک فرماندار و خیرین سلامت شهرستان در کنار شبکه بهداشت و درمان در راستای ارتقای سلامت منطقه گام های فراوانی برداشته شد.

دکتر ممشلی از نصرت برزگر فرماندار شهرستان، دکتر عبدالرحیم پالیده رئیس بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) ، مجمع خیرین سلامت شهرستان و ازمهندس شمس الدین کررئیس مرکز بهداشت شهرستان کلاله تقدیر و تشکر کرد.

دکتر مهیار کلوی –مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله ضمن خوش آمدگویی به مدعوین اعلام کرد مطابق انتظارات ریاست دانشگاه قبل از اینکه درمانی عمل کنیم می بایست بهداشتی عمل کنیم و بیشتر فعالیت های ما بخاطر مشکلات موجود در حوزه بهداشت خواهد بود.

دکتر مهیار کلوی افزود با 21 سال سابقه خدمت که 16 سال در مراکز بهداشتی درمانی و 5 سال در واحد نظارت بردرمان شهرستان گنبد مشغول فعالیت بوده ام

وی خواستار همکاری همه واحدها در راستای ارتقاء سلامت برای مردم منطقه شدند.

و در پایان حکم مسئولیت دکتر مهیار کلوی توسط دکتر هنرور معاون بهداشتی دانشگاه قرائت و به وی تقدیم شد.

دفعات مشاهده: 229 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بیمارستان رسول اکرم کلاله می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق