صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده دندانپزشکی برگزارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۱ |

اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی در نیمسال دوم 96-95 برگزار گردید.

جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده دندانپزشکی روز چهارشنبه 11 اسفندماه 95 در دفتر کار ریاست دانشکده و با حضور رییس دانشکده، مدیردفترستادشاهدوایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده و اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر مسول آموزش دانشکده و کارشناس مسئول امور دانشجویان شاهدوایثارگر برگزار و وضعیت آموزشی دانشجویان در نیمسال اول و انتخاب واحد دانشجویان در نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 بررسی گردید.

دفعات مشاهده: 405 بار   |   دفعات چاپ: 78 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان