صفحه اصلی::
آرشیو مطالب::
ارتباط با ما::
لینک های مرتبط

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده پزشکی برگزارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۳ |

اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده پزشکی در نیمسال دوم 96-95 برگزار گردید.

جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده پزشکی روز دوشنبه دوم اسفندماه 95 در دفتر کار ریاست دانشکده و با حضور رییس دانشکده، مدیردفترستادشاهدوایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده و اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر برگزار و وضعیت آموزشی دانشجویان در نیمسال اول و انتخاب واحد دانشجویان در نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 بررسی گردید.

دفعات مشاهده: 113 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.074 seconds with 903 queries by yektaweb 3388