برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت UniRSS

دانشگاه علوم پزشکی گلستان

اطلاع رسانی پایگاه سامانه 1690
اطلاع رسانی پایگاه مدیریت بحران

:: اسامی و مشخصات پزشکان : ارائه خدمت پزشکان متخصص داخلی ، اطفال و دیابت در درمانگاه بیمارستان قدیم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۰ |

ضمن آرزوی سلامتی برای همه ی شهروندان عزیز و مراجعین گرامی به بیمارستان شهدای بندرگزبه استحضار میرساند پزشکان متخصص داخلی ، اطفال و دیابت در درمانگاه بیمارستان قدیم به ارائه خدمت به مراجعین محترم مشغول می باشند . لذا خواهشمند است جهت دریافت خدمات به بیمارستان سابق مراجعه نمائید . برنامه ی حضور پزشکان به شرح ذیل می باشد .

دفعات مشاهده: 171 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

shohadabr-hosp
تمامی حقوق برای بیمارستان شهداء شهرستان بندرگز محفوظ میباشد. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است . مدیریت و طراحی وب سایت : واحد فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان بندرگز،با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان .
Persian site map - English site map - Created in 0.047 seconds with 1038 queries by yektaweb 3461