صفحه اصلی::
آرشیو مطالب::
ارتباط با ما::
لینک های مرتبط

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : کارگاه آمادگی آزمون علوم پایه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۳ |

کارگاه آموزشی"آمادگی شرکت در آزمون علوم پایه اسفند95"
ویژه دانشجویان شاهدوایثارگر شرکت کننده در آزمون علوم پایه اسفند95برگزار شد.

کارگاه آموزشی آمادگی شرکت در آزمون جامع علوم پایه اسفند95 ویژه دانشجویان شاهدوایثارگر رشته های پزشکی و دندانپزشکی که واجدشرایط شرکت در آزمون اسفندماه95 می باشند در روز چهارشنبه 1395.11.20 برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی با حضور سرکارخانم دکتر جویباری،عضو محترم هیئت علمی و دانشیار دانشگاه مطالب مفیدی با موضوع آزمون علوم پایه به دانشجویان شرکت کننده در این کارگاه ارائه گردید.

همچنین 2 نفر از دانشجویانی که در دوره های گذشته عنوان رتبه نخست آزمون علوم پایه را در سطح دانشگاه کسب نموده بودند، تجارب خودرا با دانشجویان حاضر در جلسه در میان گذاشتند و در پایان به پرسش های دانشجوان پاسخ دادند.

دفعات مشاهده: 77 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.075 seconds with 896 queries by yektaweb 3349